Saturday, June 27, 2009

Tribute to Michael Style

video
Video credit. Jiwang.cc

"Haa rasa-rasa macam kenal tak dia ni? Eh tiba-tiba kita ada Michael Jackson Malaysia? Jom kita tengok gelagat dia"
"Kita buat something di'friend' okay.Kita buat something.. okay you dress-up like Michael Jackson tapi bawak slow rock. Kay orang tak pernah buat ko tau, orang tak pernah buat tapi kita dah paki ni trend"
"So maybe friends like it, so maybe they can SMS for hers"
"Ini pahal laju sikit jalan ya Allah"
"Keeetika kau perlukan akuu.. sentiasa aku, ada di sisi mu"
"Stop dulu. Kau jalan moonwalk bukan main lagi nak masuk tadi sampai sampai ko nyanyi lagu leley. Mana Michael Jakson nyanyi lagu nii"
"Haa itu laa tapi.. kami ni group ok so kita nak tanya dengan aa judgments"
"Aaa"
"So if.."
"Judgement?"
"Ya you are the judge.."
"Belum bagi lagi judgement"
"Okay"
"heheh"
"And then okay."
"Aku judge, belum ada 'men' lagi"
"Okay. If you give a chance"
"Aa"
"We can perform our own songs, single songs"
"Aa. Tapi lagu slow jangan menari macam Michael Jackson tadi eh. Ada sikit tak kena huh"
"Haha tak kena hahaha"
"Eyy nanti-nanti nyanyi dulu"
"Eh sabar sabar sabar"
"chk chlok chk chlok chk chlok"
"Hello"
"What are you doing?"
"I'm do my style"
"Okay, your style or somebody style?"
"Ermmm Michael Style"
"Dah aku malas nak bercakap dengan ko, ko bernyanyi ngan dia. Pot ko handle dia Pot"
"I think this competition is not for you. Lagi, lagi satu nama korang Gempak Starz you have to be gempak. I think wrong name. Wrong name and wrong competition"
"Appela juri ni tak ley pakai langsung arr. We can make it so much things la"
"Tunggu punya tunggu punya tunggu lama. Lama-lama menunggu, rugi masa sahaja"
"You diggi. auwww!!"
"Woooo!"

No comments: